Danmarks Bedste Shoppingcenter Kåret

Danmarks Bedste Shoppingcenter Kåret

Så er der sat navn på landets bedste shoppingcenter. Frederiksberg Centret, med dets over 90 butikker, vandt prisen for Danmarks Bedste Shoppingcenter på over 25.000 kvm. Det oplyser Estatemedia.dk. Den nye titel har gjort det endnu mere eftertragtet at have butikslokaler i Frederiksberg Centret, hvilket i forvejen var attraktivt.

Centret har udvidet med 21 butikslokaler til leje

Kåringen af Danmarks Bedste Shoppingcenter foregår hvert andet år, og 2015 faldt valget altså på Frederiksberg Centeret i sin størrelseskategori. I de senere år har Frederiksberg Centret gennemgået en stor udvidelse og make-over. Således har centret fået hele 10.000 ekstra kvadratmetre og dermed 21 ekstra butikslokaler til leje. Der har vært rift om disse, da centret allerede fra sin åbning har været meget populært, og i dag er centret fuldt udlejet. De nye butikslokaler til leje involverer blandt andet end hel etage med fokus på modetøj. Det nye, ombyggede center og de nye butikker slog dørene op i foråret 2015.

Også Danmarks Flotteste Shoppingcenter

Den omfattende renovering og make over af såvel gangarealer som de forskellige butikslokaler har båret frugt. Den fine pris som det bedste shoppingcenter var nemlig ikke den eneste pris, Frederiksberg Centret hentede hjem, da eventet fandt sted den 22. oktober 2015 i Tivoli Hotel & Congress Center. Centret vandt også den prestigefyldte pris som Danmarks Flotteste Shoppingcenter. Og det er til at forstå. I Frederiksberg Centret har man nemlig sat alt ind på at skabe et shopping univers, der er lige så eftertragtet som, det man finder på Strøget. Der er skabt fine omgivelser for de enkelte butikslokaler til leje og funktionelle, smukke fællearealer, der giver kunderne mulighed for at slappe af i attraktive, behagelige omgivelser.

Skal kæmpe om skandinavisk pris

Vinderne af de respektive priser udvælges ud fra resultater fra en kundeinterviewundersøgelser. Herudover spiller en jurys bedømmelser samt besøg i centrenes butikker også ind på udvælgelsen af vinderen. Frederiksberg Centeret skal nu gå videre i en konkurrence om at vinde titlen som Skandinaviens Bedste Shoppingcenter på over 25.000 kvm.