Kategorier
Nyheder

Erhvervsejendomme til leje

Er din virksomhed i vækst, og har I brug for at kunne udvide jeres lokaler, eller ønsker I blot at kommer over i noget nyt? Der kan være mange grunde til at lede efter nye erhvervslokaler. Lær alt om fordelene ved erhvervsejendomme til leje – eller om hvor du begynder din rejse med udlejning af erhvervslejemål – her.

Hvorfor vælge erhvervsejendomme til leje?

Som allerede nævnt kan der være flere grunde til, at man som virksomhed kigger efter erhvervsejendomme til leje. Nogle søger efter at købe, mens andre leder efter billige lokaler til leje. Som med alting er der fordele og ulemper ved begge scenarier – dog er fordelene ved erhvervsejendomme til leje mange. 

Når I vælger erhvervsejendomme til leje, fralægger I jer en del ansvar, som en udlejer i stedet tager sig af. Det ansvar omhandler som regel al vedligeholdelse af jeres erhvervsejendomme til leje. Ud over ikke at stå med ansvaret for vedligeholdelse er det heller ikke jer som virksomhed, som står for at betale afgifter og skatter på jeres erhvervsejendomme til leje, som det ellers ville være, hvis I valgte at købe i stedet – den hovedpine tager lejer sig også af. 

Vælger I at gå med erhvervsejendomme til leje, er der endnu en stor fordel i vente – det er nemlig nemmere at flytte sin virksomhed. Vækster jeres virksomhed yderligere, er det også nemmere at finde andre billige lokaler til leje, så I nemt kan udvide jeres arbejdsplads.

Find billige lokaler til leje

Er I blevet fristet af de mange fordele ved erhvervsejendomme til leje, og leder I nu efter de rette rammer til jeres virksomhed, er der endnu en ting, som kan være en god idé at lede efter – nemlig billige lokaler til leje.

Her på siden har I mulighed for at lede efter billige lokaler til leje ved at oprette en søgeagent, hvorved I automatisk vil modtage besked, når der kommer relevante lejemål i jeres foretrukne områder. Det er altså nemt at holde sig opdateret på de mange muligheder – og I har ligeledes mulighed for at sætte et ønsket prisinterval for jeres husleje, så de billige lokaler til leje, vi finder, passer til jeres budget.

Udlejning af erhvervslejemål

Ønsker du i stedet at oprette udlejning af erhvervslejemål, er også dette muligt her på siden. Under ’Bliv udlejer’ kan du oprette dig som udlejer og derved sætte gang i rejsen på udlejning af dit erhvervslejemål med det samme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *